Due médiaügynökség

Másodszor is elstartolt a Nagy Diák Banktudós Teszt

Napjainkban a bankok egymásra licitálva kínálják egyre korszerűbb digitális pénzügyi megoldásaikat. Korszerű és kényelmes applikációk, a bankbajárás helyett online megoldások, virtuális bankkártyák, FinTech megoldások – számos olyan lehetőség, melyekkel élve sokkal jobban, takarékosabban vagy tudatosabban tudjuk intézni pénzügyeinket.

 

Ahhoz, hogy ezeket a lehetőségeket, technikai megoldásokat jól tudjuk használni, elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk a legfontosabb pénzügyi fogalmakkal, technikákkal. Ezek elsajátításában segít szórakoztató formában a Nagy Diák Banktudós Teszt, melynek végén komoly nyeremények várják a legjobbakat.

A játék középdöntőjét december 10-én, a döntőjét december 16-án tölthetik majd ki a továbbjutók.

A teszt elsősorban a felsőoktatásban tanulóknak szól – a nyereményjátékban csak a felsőoktatási jogviszonnyal rendelkező, 18-26 év közöttiek vehetnek részt, de MBH Bank jóvoltából a középiskolásoknak (16-18 éveseknek) is van esélye nyerni.

A legügyesebb Banktudósé (felsőoktatási jogviszonnyal rendelkező) a lehetőség, hogy a külföldi tengerparti nyaralás, az iPhone 15 és az Apple Watch 9 párosa vagy az elektromos roller közül elsőként válasszon. A második és harmadik helyezett a fennmaradó díjak egyikével térhet haza, a 4-10. helyezettek egy-egy JBL Go-t tudhatnak magukénak, sőt oktatási területek alapján 10 db 100 000 Ft-os vásárlási utalvány nyerhető. A két legeredményesebb középiskolás (16-18 éves) játékos szintén egy-egy 100 000 Ft-os vásárlási utalványt kap.

A Nagy Diák Banktudós Teszt az MBH Bank támogatásával valósul meg.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu