Due médiaügynökség

Negyedszer is itt a Kárpát-medencei Nagy Diák Agrárteszt

A játék első fordulós kérdéssorát szeptember 2. és december 8. között tölthetik ki a diákok a nagydiaktesztek.hu oldalon, vagy a Nagy Diák Tesztek applikációban. A tesztet bárki kitöltheti, de a versenyben csak a 14 és 20 év közötti fiatalok vehetnek részt. A tavalyi évhez hasonlóan, a külhoni fiatalokat és az iskolákat is játékba hívjuk.

Az első fordulóban a legtöbb kitöltést adó iskola 150.000 Ft támogatást, míg a legjobb külhoni játékos egy nagy értékű rollert nyer.

Az első fordulóból a legjobb 1.000 játékos kap meghívást az online középdöntőbe. A továbbjutók december 13-án tölthetik majd ki a második forduló kérdéssorát. Innen a legjobb 20 játékos jut majd az online döntőbe. Ők december 18-án mérhetik majd össze tudásukat és tölthetik ki a mindent eldöntő tesztet.

A díjátadót jövő év elején, az Educatio Kiállításon rendezzük meg, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem standjánál. Itt adjuk át a játék fődíjait: egy nagy értékű telefont, egy szuper kerékpárt és egy kétszemélyes külföldi utazást.

A Kárpát-medencei Nagy Diák Agrárteszt a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem támogatásával jött létre.

Vissza a hírekhez

Due médiaügynökség

- DUE Produceri Iroda Kft.
1148 Budapest, Örs vezér tere 11.
+36 1 220 5844 due@due.hu